Nederland is een Bedrijf

7 november 2021

24 september 2021
De staat is een criminele organisatie

5 april 2021
Vraag aan de CU, het FvD, de PVV en de SGP (5 april 2021, kamerlid Segers, kamerlid Baudet, kamerlid Wilders en kamerlid van der Staaij)
Mark Rutte is directielid van het bedrijf genaamd: ‘Staat der Nederlanden’. Nederland is een privaat bedrijf en is geregistreerd bij Dun & Bradstreet, onder D-U-N-S nummer: 40-200-0004. Via dit private bedrijf en door middel van zijn registratie bij de Security and Exchange Commission in het District van Columbia is dit bedrijf van directielid Mark Rutte aan de drievoudige Kroon in de ‘CITY OF LONDON’ geschonken.
De startdatum van het bedrijf de ‘Staat der Nederlanden’ en/of ‘De Nederlandse Regering’ is rond 1848 en is een wereldwijde moedermaatschappij met 424 dochterondernemingen in zijn bedrijfsstructuur.

Het Ministerie van Financiën is separaat geregistreerd bij Dun & Bradstreet, onder D-U-N-S nummer: 41-169-5539. Het hoofdkantoor van het Ministerie van Financiën is het private bedrijf genaamd: ‘Movares Nederland BV’ in Utrecht. Het private Belastingbedrijf is een niet-geregistreerde business-unit van dit private bedrijf. De bevoegde functionaris van dit bedrijf is koning Willem-Alexander. Dit bedrijf is eveneens een wereldwijde moedermaatschappij met zelfs 545 bedrijven.
Er zijn dus twee bedrijven genaamd: ‘Staat der Nederlanden’, met voor elk bedrijf een ‘Eigen Regering’. Kunt u aangeven waarom dit zo is ingericht?

Ter info – 1
Het D-U-N-S Nummer, dat gebruikt wordt door de meest invloedrijke en toonaangevende organisaties ter wereld, wordt erkend, aanbevolen of vereist door meer dan 50 wereldwijde industrieën en handelsorganisaties, met inbegrip van de Verenigde Naties, de Amerikaanse Federale Overheid, de Australische Overheid, de International Standards Organisation (ISO) en de Europese Commissie.

Ter info – 2
Het leger, de politie en justitie en veiligheid, alsmede de hele rechtspraak zijn allemaal vreemde mogendheden door de registratie in het District van Columbia. Verder zijn er drie verschillende rechtsvormen:

 • commercial of handelsrecht volgens de UCC (Uniform Commercial Code) met haar aanvullende wetgeving;
 • als het rechtscollege zich terugtrekt in de raadkamer om te overleggen, dan komt het terug in het zeerecht met zijn trustrecht (INSEAD). Er is nu een andere rechtsvorm aan de orde. Het is derhalve niet meer dezelfde zaak;
 • mocht het rechtscollege zich nogmaals terugtrekken, dan komt het wederom terug met een andere rechtsvorm, namelijk: Canoniek recht.

Verklaring Beneficiaire Aanvaarding

Je maakt je met de Verklaring Beneficiaire Aanvaarding (Spoed VBA) bekend als de Enige Erfgenaam van jouw individuele geboorte Trust nalatenschap. Je corrigeert daarmee de aanname van de bedrijfspolitieke, vermeende bevoegden, dat de, van overheidswege onder dwang verkregen, geboorte aangifte zou inhouden, dat jij vrijwillig, van jouw feitelijke bevoegdheid afstand zou hebben gedaan.

Verklaring Beneficiaire Aanvaarding

Voorbeeld invulling: Verklaring Beneficiaire Aanvaarding

Algemene Volmacht aan de TrustBelastingdienst

Exoneratie Arrest van de Hoge Raad van de Kinderen

Brief aan de Raad van State

De Raad van State is onafhankelijke adviseur van de regering over wetgeving en bestuur en hoogste algemene bestuursrechter van het land. Koning Willem-Alexander is Voorzitter van de Raad van State. De dagelijkse leiding berust bij de vice-president Thom de Graaf. De Raad van State is onafhankelijk adviseur van regering en parlement over wetgeving en bestuur en hoogste algemene bestuursrechter van het land. De Raad van State is een Hoog College van Staat. De Eerste Kamer, Tweede Kamer, de Algemene Rekenkamer en de Nationale ombudsman zijn dat ook. De Raad van State is een instituut dat in de Grondwet is geregeld. Hij heeft een eigen taak in de democratische rechtsstaat, die hij onafhankelijk van de regering uitvoert.

Brief aan de Raad van State

Voorbeeld invulling: Brief aan de Raad van State

Notificatie van zorgvuldige bewaring Politieke Stempas

Cede Maiori – Berisping – Stuiting – Correctie

1. Cede Maiori – Berisping – Stuiting – Correctie

Cede Maiori – Berisping – Stuiting – Correctie

Voorbeeld invulling: Cede Maiori

2. Begeleidend schrijven Cede Maiori aan de Voorzitter van de Raad van State

Begeleidend schrijven aan de voorzitter van de Raad van State

Voorbeeld invulling: Begeleidend schrijven aan de voorzitter van de Raad van State

3. Begeleidend schrijven Cede Maiori de particuliere private corporate Derden zonder erfrecht

Begeleidend schrijven Cede Maiori de particuliere private corporate Derden zonder erfrecht

Ambassade Legatie

26 reacties


 1. ·

  Geachte 2e kamerleden,

  U zou de stem van het volk moeten verdedigen.

  Hoe is het mogelijk dat een demissionaire MP allerlei wetten er doorheen jast, die het volk schade in al zijn facetten toebrengt?

  Waarom laat u het volk stikken? Help ons en stop deze onzin en maatregelen voor het te laat is en alles kapot is.

  Beantwoorden

  1. ·

   Dat alles kapot gaat, dat is nou EXACT wat zij willen Marijke! Het gehele volk moet ZELF opstaan en ZELF actie ondernemen en ZELF het besluit moeten maken nooit meer te stemmen en de gevestigde orde uit hun macht te negeren en ZELF moeten stoppen met het geven van belastingen, boetes, parkeergelden, etc. ZELF!!

   Beantwoorden

 2. ·

  Soms, heel soms, heb ik zo’n zin om keihard te vloeken. Ik doe het niet, want ik heb een goede opvoeding gehad en zelfs een universitaire opleiding genoten. Wat ik wel doe als ik dit zie? Kei- en keihard lachen, zo hard dat mijn bloesje er bijkans van scheurt! Hoe ‘for FS @#@#&&^%$#$’ verzinnen jullie deze onzin bij elkaar? Zijn er minder begaafden, die deze onzin serieus nemen? Jullie zijn rijp voor een dwangbuis en gedwongen opname.

  Beantwoorden

  1. ·

   Het heeft lang geduurd bij mij. Ik ben een mens van gegoede trouw. Je moet het wel helemaal verkeerd doen tot dat het bij mij binnen komt. Dwang opname en dwang verpleging is het juiste woord.

   Beantwoorden

  2. ·

   En heb je deze zaken ook al onderzocht beste Sara met je universele opleiding? Ik ben bang van niet, want dan zou je inmiddels ontdekt kunnen hebben dat het allemaal klopt. De allergrootste leugen is dat wat wij geleerd hebben onder de naam ‘Geschiedenis’.

   Beantwoorden

  3. ·

   Doordat je die zogenaamde hoge opleiding hebt gehad, ben je gehersenspoeld door die zogenaamde nette mensen. Hopelijk gaan je ogen snel open, of het is straks had ik het maar geweten. Dat zeiden ze 75 jaar geleden ook.

   Beantwoorden

  4. ·

   Sara je mag niemand dingen, dat zou slavenhandel zijn. Daar gaat je universitaire opleiding!

   Beantwoorden

 3. ·

  Een demissionair kabinet blijft ‘in charge’ tot dat een nieuw kabinet is aangetreden. Anders ontstaat een onbestuurbaar land. Ze handelen de lopende zaken af. In het Covid beleid mogen ze wel nieuwe beslissingen nemen op basis van de tijdelijke wet.

  Beantwoorden

 4. ·

  Misschien zou het helpen om eens die informatie in de D&B website te typen, en te zien dat deze informatie domweg niet klopt. Er zijn geen bedrijven onder die namen. Het is pertinente onzin. Fake nieuws. In 30 seconden geverifieerd dat het niet klopt. Idiotie. Napraterij. Doe jezelf een plezier en kijk niet alleen naar vage youtube filmpjes, maar verifieer dit soort simpel te verifiëren informatie zelf even. Dat bespaard dit soort idiote vragen.

  Afgesproken?

  Beantwoorden

  1. ·

   Nederland bestaat niet eens, het is een failliet corporatie. De regering zit er illegaal en is dus niet gerechtvaardigd om wetten uit te schrijven. Ook de grondwet is illegaal even als het koningshuis. Wij horen bij een niets bestaand Duitsland die van Amerika is. Er is nooit een vredesverdrag getekend en Nederland is teruggevorderd via een staatsgreep door Wilhelmina en die heeft een illegale regering op gezet. Dus ze hebben niks om te regeren. Gewoon wegwezen. Dit gaat heel ver, nu is er ook een staatsgreep aan de hand

   Wij de bevolking heeft geen contract met de staat der Nederlanden en ook niet met de belastingdienst. Zonder contract kunnen ze niet eisen

   Beantwoorden

   1. ·

    Ah, ik zie dat we weer een summa cum laude afgestudeerde historica van de Youtube Faculteit in ons midden hebben!


   1. ·

    Zij of zei?

    Wat een niveau.


 5. ·

  Na het lezen van dit stuk vind ik t zeer moeilijk een vraag te stellen. Het voelt voor mij alsof ik een seance doe, het oproepen van geesten. Het lijkt hier alsof alles en iedereen zo ingedekt is dat wanneer iemand persoonlijk wordt aangesproken, deze poef.. zo maar kan verdwijnen in het geschapen niemandsland.

  Beantwoorden

  1. ·

   Lieverd, het heeft geen enkele zin om vragen te stellen aan het establishment. Zij dicteren en jouw steentjes zijn niet groot genoeg om zelfs maar een rimpeling te bewerkstelligen in de oliegladde poel van absolute zelfgenoegzaamheid. Dit is het tijdperk van grote, héél grote veranderingen, en daar kan dit in zelfgenoegzaamheid verzopen zootje arrogantie niet mee overweg. Het gros van dit soort houd (na het behalen van hun papiertjes) nooit meer zijn/haar kop boven een boek, cq microscoop, en hun status is verankerd in hun baan en bijbehorende salaris.

   En voor de blaaskaken die uit hun bloesje scheuren van het lachen om jou/ons (Ik zie hier zo’n over de lul van het bestuur omhoog gekropen Minervatrut voor mij), driekwart van de studenten medicijnen gaan voor het geld en de status. Wat betekent dat 1 op de 4 dat doet uit interesse en liefde voor het vak. 40/45, en de genocide hebben voor een groot deel plaats kunnen vinden onder het toezicht van artsen. Die driekwart dus, die in die periode ook zo’n lol ontleend aan hun status.
   Geloof je me niét? Ontleed de geschiedenis. Dit soort veegt met derlui vunze one-liners ieder debat van tafel. En voor de omhooggevallen Minervatrut, geniet nog maar even van je zieke lol. Er liggen aanklachten bij het Neurenberg-tribunaal, en die heeft inmiddels die aanklachten aanvaardt.

   Als dat Neurenberg-tribunaal ook door de hoerenkast is geïnfiltreerd, berg je dan maar. De massahypnose gaat voorlopig nog verder. Het inspelen op de onbestemde angsten van het mensdom is voorlopig nog niet voorbij en is vooral bedoeld voor het genereren van een energetische grauwsluier van onmacht, gifdruppelarij via chemtrails en naalden, dwang via geld/banken/paspoorten.

   Dat soort heeft ons onderschat, en is in paniek. Die de Jonge zuigt cocaine als een stofzuiger om nog overeind te blijven. Kijk maar eens goed naar zijn pupillen, inmiddels de ridder van de droevige figuur. Laat je niet opnaaien door dit tuig, en zeker niet door dat soort wat qua filosofische inslag nooit verder is gekomen dan de truc van Homerus om iedereen monddood te maken waar hij geen gelijk van kreeg, het welbekende Homerische lachen en daar kreeg hij de zielloze volgelingen van zijn gelijk probleemloos met zich mee.
   Nothing ever change. Blijf bij jezelf. Onderzoek. Geef je niet willoos over. Daar is dit tuig op uit. Energetisch vampirisme.

   Beantwoorden

   1. ·

    Amen de spijker op zijn kop.
    Iedereen uit deze illusie…..
    Zijn eigen vessel varen.


   2. ·

    Inhetmeer, is dansmuziek voor de verhelderende wijze waarop u dit naar buiten brengt. Mag ik uw text delen, zodat meer mensen zich bewust worden, wat er gaande is?

    Bij voorbaat dank, en ik hoop dat u blijft schrijven. U beantwoordt niet alleen een item, maar maakt ook mensen bewust. Gezien mensen uw tekst lezen, wat door mij zeker wordt gewaardeerd.


 6. ·

  Lol, toch mooi hoe je eerst allemaal van die droeftoeters in de comments ziet die zeggen dat je complotgekkie en gestoord bent, maar zodra je met linkjes aan komt zetten die je verhaal onderbouwen hoor je niemand meer 🙂

  Beantwoorden

  1. ·

   Jasper, zo zijn deze mensen nu eenmaal. Bang voor een andere waarheid dan hun voorgehouden werkelijkheid. Hun belevingswereld is dé waarheid, kom daar niet aan want dan blazen ze meteen van zich af. Het is bedreigend als hun sprookjeswereld instort. Ik laat mij graag tegen spreken, dat zet mij tenminste tot nadenken en zorgt er voor dat ik kritisch blijf en niet in dromenland beland zoals de schaapjes die wegkijken voor de waarheid. We gaan met hun geen wereld redden helaas.

   Beantwoorden

  2. ·

   Ja net als die doorgestudeerde Sarah, die het lachen niet kon ophouden en haar blouse bijna openscheurde en ons het liefst allemaal gedwongen zou laten opnemen.

   Beantwoorden

 7. ·

  Geweldige informatie nu nog de schakelaar om in het hoofd en je een vrij mens noemen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.