Politieke Pandemie

8 december 2021

CDC FOIA documents reveal no covid-19 isolated virus in existence

Christine Massie also dropped by the Fakeologist discord for a chat about her great work soliciting evidence of any virus isolation from anywhere on the planet.

5 december 2021
Dr. Andreas Noack, chemicus en expert koolstofverbindingen: ‘Grafeen hydroxides zijn feitelijk nano scheerbladen, die bloedaders kunnen doorsnijden met als gevolg inwendige bloedingen en/of bloedproppen. Mensen injecteren met deze stof is moord.’

27 november 2021
De nieuwe versie van het zogenaamde virus, dat uit Zuid-Afrika naar ons toekomt en door de WHO ‘Omicron’ (Ghislaine Maxwell – variant) wordt genoemd, zal vooral een effect hebben op onze kinderen. Hoe toevallig is dat? Precies op het moment dat ze alle kinderen willen vaccineren. Kom niet aan onze kinderen! Hier wordt de grens getrokken.

Ines van Bokhoven in Opiniez

Mark, je hebt een historisch ongekende puinhoop van ons land gemaakt. Dit land gaat ontploffen, Mark, en ik denk dat er nog maar weinig is dat je kunt doen om dat tegen te houden.
Wil je dit voorkomen, dan is het nu tijd voor menselijk gedrag. Voor een dialoog, en niet voor meer repressie. Tijd om eens te doen wat je al tien jaar hoort te doen: voor ons te zorgen. Luister eens naar ons – zoveel mensen smeken het je nu al jaren en jaren. Respecteer ons, en respecteer onze democratie.
En als je dat niet kunt, ga dan alsjeblieft weg, voordat de schade onherstelbaar is.

25 november 2021
South Africa’S Highest Court Set To Free The Continent From The New World Order & The Central Bank

21 november 2021

Vraag aan het CDA, de CU, D66, de SGP, de SP en de VVD (21 november 2021, kamerlid Hoekstra, kamerlid Segers, kamerlid Kaag, kamerlid van der Staaij, kamerlid Marijnissen en kamerlid Hermans)
Kunt u mij een wetenschappelijk onderzoek met peer reviews aanreiken, waaruit blijkt dat het SARS-Cov-2 virus is geïsoleerd en opgewerkt volgens de Koch en/of Rivers postulaten (zie bijgevoegd overzicht)?

Op basis van welke wetenschappelijke gegevens heeft Prof.dr. Christian Drosten van het Charité – Universitätsmedizin Berlin in samenwerking met dr. B.L. Haagmans van het Erasmus MC een PCR test ontwikkeld? De hoofd-onderzoeker en uitvinder van de PCR techniek, Kary Mullis van het Biotechnologisch bedrijf Cetus in San Francisco, heeft herhaaldelijk aangegeven, dat je met een dergelijke test geen besmettingen kunt aantonen en dus ook iemand niet kunt aanmerken als positief voor een virus.

Waarom worden in Nederland injecties gegeven tegen een virus (wel of niet aangetoond) met de volgende beschrijving?
‘The Pfizer, Moderna, Astrazeneca and Janssen drugs are NOT ‘vaccines’, but complexed Graphene Oxide nano particulate aggregates of varying nano elements attached to genetically modified nucleic acids of mRNA from animal or vero cells and aborted human fetal cells.’

Zie: Scanning and Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines’.

Waarom wordt dit ‘vaccin’ twee keer gegeven en worden op dit moment Nederlanders er toe aangezet om een derde booster injectie te nemen? Tevens worden ouderen gestimuleerd om een griepprik en een Pneumokokkenvaccinatie te nemen. Vijf prikken binnen een jaar?

Waarom heeft de Amerikaanse zusterorganisatie van het RIVM, de ‘Center for Disease Control’ (CDC), de definitie van vaccin op de website veranderd vanaf september 2021?
Van:
‘A product that stimulates a person’s immune system to produce immunity to a specific disease, protecting the person from that disease.’
Naar:
‘A preparation that is used to stimulate the body’s immune response against diseases.’
Zie: Wijziging op 1 september 2021: CDC Quietly Changes Definition Of ‘Vaccine’ As COVID-19 Continues To Infect Vaccinated People

Hieronder voorbeelden van drie van de ruim 4000 patenten over SARS(-CoV-2), PCR-test en vaccin.

Virus

US 7279327 patent 9 oktober 2007 – 19 april 2002 – Fauci NIAID – Bouw van een defectief infectief coronavirus, specifiek gericht tegen humane epitheelcellen in de longen. Dit is het begin van SARS, dus voor de uitbraak in Azië in 2003.

PCR

US 7220852 patent 22 mei 2007 – 12 april 2004 – CDC – Isolatie van een nieuw humaan coronavirus (SARS-COV), de oorzaak van het zogenaamde ‘Severe Acute Respiratory Syndrome’. Samen met enkele andere patenten waren zowel het ‘virus’ als de detectie met PCR in handen (onwettig) van de CDC.

Vaccin

US 6372224 patent 16 april 2002 – 28 januari 2000 – Pfizer – Eerste coronavirus vaccin, specifiek de S-spike proteïne.

Het pandemie kaartenhuis staat wereldwijd op instorten, omdat wetenschappelijk geen enkel echt bewijs voor handen is. Wordt het, na twee jaar aan modderen en vele miljarden uitgaven te hebben gedaan, niet eens tijd om het Nederlandse Volk echt te gaan helpen en deze politieke pandemie te beëindigen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.