Sluierbewolking of Chemtrails

Sluierbewolking

Vraag aan D66, GL, de PvdA en de SP (11 mei 2011, kamerlid van Veldhoven, kamerlid van Tongeren, kamerlid Samsom en kamerlid Jansen)
Vandaag was er volgens het weerbericht op de tv veel sluierbewolking zichtbaar boven Nederland. De afgelopen vier jaar heb ik regelmatig foto’s gemaakt van dit soort formaties. Ik heb twee foto’s toegevoegd. De eerste foto is genomen op een zonnige dag in juni 2007 en de tweede foto vandaag aan het einde van de avond. Kunt u me verzekeren dat in beide foto’s alleen maar hoge sluierbewolking zichtbaar is en geen chemtrails gevormd door de uitlaatgassen van vliegtuigen aanwezig zijn?

 

20 juni 2007
11 mei 2011

 

Antwoord van GL (12/5/11, kamerlid van Tongeren)
GroenLinks is ook op de hoogte van de bevindingen rondom de zogenaamde chemtrails. Omdat de wetenschappelijke bewijzen nog onbekend zijn in deze zaak, zijn wij nog wat terughoudend met het innemen van een standpunt in deze. Het gaat vaak nog om geruchten dan harde wetenschappelijke bewijzen. Wij nemen uw signaal serieus en houden het in de gaten. Mochten er ontwikkelingen zijn en de wetenschap met negatieve bevindingen komen rondom de chemtrails dan zullen wij daar op inspelen.

Geen antwoord van de SP (12/5/11, kamerlid Jansen)
Zal geen antwoord geven op deze vraag.

Geen antwoord van D66 (11/8/11, kamerlid van Veldhoven)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van de PvdA (11/8/11, kamerlid Samsom)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Antwoord van de SP (11/11/15, Medewerker SP Tweede Kamerfractie )
De SP weet van experimenten met het in de atmosfeer brengen van deeltjes. Dit zijn voor zover ons bekend kleinschalige experimenten voor militaire en klimatologische onderzoeken. Eerder stelde SP in Brussel al eens vragen over vermeende chemtrails. Daarop werd overigens ook al niet ontkennend geantwoord. Er is dus zeker geen sprake van een groot geheim of complot. Er zijn ons geen bewijzen bekend dat dit in Nederland op grote schaal zou gebeuren en dat er schadelijke gevolgen voor mens en milieu. Wij zien dan ook geen enkele aanleiding om dit politiek op de agenda te zetten.
Mochten er in de toekomst harde feiten en bewijzen zijn dat er weldegelijk schadelijke gevolgen voor mens en milieu zijn dan horen wij dat uiteraard graag. Maar de youtubefilmpjes en websites die ons tot op heden zijn toegezonden doen met alle respect voor de afzenders eerder afbreuk dan dat ze bijdragen aan het gevoel van urgentie aan onze kant.

Chemtrails op 21 juli 2013

Chemtrails in de avond van 21 juli 2013
Chemtrails in de avond van 21 juli 2013

Waarom zijn ze aan het sproeien?

Een uitgebreide film over de effecten van ‘geo-engineering’. De gevolgen van o.a. aluminium-, barium- en strontium-oxides op het klimaat, flora, fauna en natuurlijk uiteindelijk ook ons . Why in the world are they spraying?

Sylphs en HAARP in Nederland

Sylphs in Nederland
Sylphs in Nederland
HAARP en chemtrails in Nederland
HAARP en chemtrails in Nederland

Chemtrailing

51 reacties


 1. ·

  We moeten de politieke partijen erop aandringen om onmiddelijk uitgebreid onderzoek te laten uitvoeren van grondwater en aarde in Nederland in alle grote steden en op het platteland. Op deze manier is de kwestie doeltreffend opgelost naar mijn inziens.

  Beantwoorden

 2. ·

  Vandaag de hele morgen drie vliegtuigen boven Rotterdam gevlogen is weer genoeg troep gedropt. Iik begrijp niet dat dat allemaal zomaar kan. Ik weet niet waar ze mee bezig zijn? In wat voor een wereld leven we in Godsnaam. Ze doen maar waar ze zin in hebben zonder met de mensen rekening te houden. Het lijkt wel of ze ons langzaam willen uitroeien. Ik begrijp niet waarom er nog onderzoek naar een geneesmiddel voor kanker gezocht wordt als ze aan de andere kant alles doen om de mensen kanker te bezorgen. Maar ja dat is weer goed voor de farmaceutische industrie dat moet natuurlijk allemaal blijven draaien die verdienen nog geen miljarden genoeg.

  Beantwoorden

 3. ·

  Er is bewijs! Toets bij google maar “hackers chemtrails” in. De navo is hier schuldig aan. Er word alluminium en radioactieve stof over ons heen gestrooid. En de regering maar net doen of ze dom en blond zijn. De hele bevolking van de EU moet in opstand komen. Dat helpt pas. We worden vermoord door sluipmoordenaars zeg. En maar zeuren over roken in openbare ruimtes. En de mileubeslasting. Laat me niet lachen zeg. Stelletje hypocrieten. De regering en Brussel zijn hier de mededaders hoor. Hallo volk van Nederland en EU. Werk aan de winkel!!

  Beantwoorden

 4. ·

  Ik heb geen woorden voor wat de overheden (globaal) de mensheid heeft aangedaan. Het is diep sinister en kwaadaardig, een reden voor volledig af te stappen van overheid in het algemeen. Deze bende klonen werken mee aan de ondergang of zijn onwetend waardoor ze evenzeer meewerken aan de ondergang. Ik ben vrij zeker dat er fluoride wordt gesprayd boven Europa omdat ik dat kan merken aan mezelf. Ik ben passiever, lakser, vergeetachtiger, waziger en dommer geworden. En neen dat is geen normaal verouderingsproces.

  Beantwoorden

  1. ·

   Ben jij nog actief bezig met dit onderwerp?
   Groeten Henk Schepens.

   Beantwoorden

 5. ·

  Dit leven is een Droom / Illusie en binnen deze illusie gebeuren dit soort dingen, maar het is niet waar. Dat weet je pas als je wakker word. Als dit echt zou zijn zou ik me schamen voor de mensheid maar een illusie weet niets ……….zoals je ’s nachts droomt …is de droom wel “Echt” maar niet waar …en dood gaan we zeker een keer en die zogenaamde elite gelukkig ook.

  Beantwoorden

 6. ·

  Dit is de manier om de bevolking langzaam te vergiftigen en vervolgens te kunnen manipuleren en/of beinvloeden! Is het niet door Big Food, of big Pharma, gebeurt het wel op politiek of militair niveau. We mogen natuurlijk niet te oud worden en moeten allemaal ziek worden dus aan de (niet werkende) medicijnen want dat brengt geld en belastingen op. Wie achter dit grote plan staat is de vraag. Ik zou niet raar opkijken als superrijke krachten hierachter zitten. Het vervelende is dat we geen keuze kunnen maken in welke lucht we inademen want er is maar 1 atmosfeer…

  Beantwoorden

 7. ·

  Gewoon terug sprayen. Met stoepkrijt (of verf). Een vliegtuigje tekenen met een heel erg lange chemtrail. Metertje of 100! Langzaam aan akties op de snelwegen zijn al mogelijk met zeer geringe aantallen activisten. Die chemtrails zijn vervelend en dus is vervelend tegengedrag veroorloofd. Let wel we worden als kakkerlakken doodgespoten.

  Beantwoorden

 8. ·

  Gewoon terug sproeien. Met graffiti. Op iedere geschikte muur een vliegtuigje met een heel erg lange chemtrail aanbrengen, van een metertje of 100. Als we niets doen, verandert er ook niets en zullen we besproeid blijven worden tot het einde der dagen. Besproeid als kakkerlakken tot de aarde totaal is vergiftigd en dus vernietigd. De gifstoffen hopen zich op in boter, kaas en melkproducten. Nog meer in het rund zelf dat jaar in jaar uit heeft staan grazen van de wei, waar dagelijks de aerosols neer zijn gedwarreld. De mens is de laatste trap in de voedselketen. Wij eten het vlees dat onderhand stijf moet staan van de metalen. Nog meer dan de koe is de mens het grootste slachtoffer.

  Beantwoorden

 9. ·

  Ik raad iedereen aan de Tweede Kamerleden aan te schrijven via een email. Het beste kun je ook nog wat foto’s bijvoegen. Email adressen op internet. Zeer waarschijnlijk zul je geen antwoord krijgen (ik schreef al meerdere malen), maar als heel veel mensen blijven schrijven zullen ze niet langer kunnen blijven zwijgen. Je kunt ook de EU aanschrijven. Hoe meer hoe beter! Het is een schandaal dat onze gekozen volksvertegenwoordigers zich in stilzwijgen hullen. Zij zullen zich ooit moeten verantwoorden hier voor!

  Beantwoorden

 10. ·

  Wat een schaamteloze reactie van GL. Chemtrails of Geoengineering, weermanipulatie, cloudseeding is geen verborgen geheime wetenschap. De maatschappijen die ze uitvoeren zijn gewoon online te vinden. Zie vid op YT. Ook zijn er talloze wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd en zijn de gegevens over wat er in chemtrails gebruikt wordt, alluminium, strontium, etc. gewoon openbare kennis. Maakt weer eens duidelijk hoe lui zo’n politicus is. Niet eens even googlen. Terwijl scandinavische collega’s al jaren geleden aan de bel trokken.

  Beantwoorden

 11. ·

  Ik heb geen vertrouwen in de ‘politiek’, vanwege de banden met het grootkapitaal.

  Beantwoorden

 12. ·

  Deze zomer (2017) is er iedere dag flink gesproeid! De zonnige dagen met een blauwe lucht, zijn op een hand te tellen. Ik hou het al enige jaren in de gaten, maar nu begin ik me echt zorgen te maken. Vooral omdat, zoals zoals hierboven al is beschreven, de overheid doet alsof z’n neus bloed..
  Wellicht omdat dit door de belasting betalers gerealiseerd wordt. Wat voor een rellen denk je dat er ontstaan als mensen horen hoeveel geld er letterlijk de lucht ingepompt wordt. En dan nog eens wereldwijd ook! Hier een link naar een filmpje waar Al Gore eerlijk toegeeft dat er tonnen aan materiaal verspreid wordt

  https://m.youtube.com/watch?v=hLrOsKxHokw

  Bijna 32.000 mensen hebben de petitie al getekend om opheldering te vragen aan de 2e kamer. Laten we de 40.000 halen!

  https://chemtrails.petities.nl

  Al vraag ik me af of het antwoord bevredigend en eerlijk zal zijn. Wederom zal de propaganda media dit niet aan het licht willen brengen. Ik hoop dat mensen een Keer bewust worden van wat ze aan het doen zijn!

  Beantwoorden

 13. ·

  Ik noem ze de picassos! Ze hebben binnen no time de lucht witgeneveld! Pure criminaliteit! En als jullie denken dat ik ze zie vliegen. Nou ze vliegen ook! Zelfs als de bewolking wegtrekt. Zijn er waarneembare sporen te zien! Zelden of nooit een strakblauwe lucht! Met de vr gr bovengetekende.

  Beantwoorden

 14. ·

  Deze nacht zat een witte duif in de straat. Niets bijzonder, zou je denken, behalve dat ze misvormd is. Ze is sneeuwwit en de grootte van een meeuw. Ze heeft veren op haar poten en tenen. Zo misvormd dat ze niet wegvloog. Misschien dat ze niet vliegen kan? Ik heb geen vleugels gezien, de veren zitten op de tenen! Ik heb haar brood gegeven en foto’s gemaakt.
  Beangstigend wat ‘ze’ met ons doen door ons te vergiftigen en nee … het is geen sprookje!

  Beantwoorden

 15. ·

  Het viel mij op ongeveer 36 jaar geleden toen ik naar de lucht keek en het vliegtuig een lange witte spoor achterliet terwijl andere vliegtuigen dat niet deden . Dit verschijnsel bleef tot 5 jaar geleden onbekend . Ik weet nu dat we besproeid worden met chemische stoffen . Ik vind t beangstigend dat er maar een klein percentage van de bevolking hier aandacht aan besteed en de rest het niet ziet of wil zien .Kijk naar de lucht en je ziet duidelijk dat het geen normale uitlaatgassen zijn . Wees niet zo naïef mensen en verdiep je hier in voordat het te laat is .

  Beantwoorden

 16. ·

  Als amateur fotograaf “werk” ik graag met wolken. Deze Chemtrails vallen mij de laatste jaren op. Hoe bestaat het dat de schoften die dit doen, en toelaten, buiten schot blijven?

  Beantwoorden

 17. ·

  Zielloze lui die hier achter zitten. Het is zeer donker in hun bovenkamer en hart. Voelen niets en zijn innerlijk dood van binnen. Net zo dood als die melkachtige witte luchten. Geven niets om de natuur en de mens. Gruwelijk waar ze mee bezig zijn. Monsters zijn het.

  Beantwoorden

 18. ·

  Check de vliegtuigradar dan maar wanneer ze je willen laten geloven dat het een passagiersvliegtuig is.
  Een passagiersvliegtuig verschijnt op de radar. Een militair vliegtuig verschijnt niet op de radar!
  Alle vliegtuigen die deze witte strepen achterlaten verschijnen dus niet op de radar.

  Ik woon in een dunbevolkt gebied en soms vliegen er hier wel 20 strepentrekkers over die niet op de radar verschijnen.

  Simpel toch?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *