BTW Verhoging Attracties

btw

Vraag aan 50Plus, GL, de PvdA en de SP (31 maart 2015, kamerlid Krol, kamerlid Klaver, kamerlid Monasch en kamerlid van Dijk)
Ik snap er niets meer van! Via een loterij worden verschillende attracties zoals Musea, Stoomlocomotief, Cultureel erfgoed gesponsord om dat in stand te houden. De mensen betalen al aan de loterij en entreegeld. Nu mogen de mensen door de BTW verhoging nog eens meer gaan betalen. Hoe breek je alles af. Houd eens op om de klein verdiener steeds te pakken. De groot verdiener houdt heel veel geld over dat hij, zijn kinderen en kleinkinderen niet mee kunnen nemen als zij overlijden. En toch willen ze nog steeds meer hebben.

Antwoord van 50Plus (2/4/15, kamerlid Krol)
50PLUS is tegen de stapeling van onkosten die het voor veel ouderen en mensen die niet (kunnen) werken steeds moeilijker maakt rond te komen. Door het koude en kille kabinetsbeleid groeit er steeds meer een kloof tussen mensen met veel geld en mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Niemand wil een tweedeling in Nederland en toch is die helaas in rap tempo aan het ontstaan.

Geen antwoord van GL (1/7/15, kamerlid Klaver)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van de PvdA (1/7/15, kamerlid Monasch)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van de SP (1/7/15, kamerlid van Dijk)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *