De Platte Aarde

Vanaf onze geboorte zijn we onderwezen met het idee dat we leven op een bol. Dat deze bol beweegt om de zon en dat we samen in een zonnestelsel zitten met nog meer planeten. Dit idee is echter pas 500 jaar geleden door Nicolaas Copernicus, een wiskundige en astronoom, voorgesteld. Een heliocentrisch model van het universum, waarbij de zon in plaats van de aarde, in het centrum van de toen bekende planeten en vaste sterren werd geplaatst.

Waarom mogen we niet weten dat de aarde plat is? Geld en de controle over de mensheid zijn de belangrijkste redenen. De zelfde redenen waarom de hele wereld de afgelopen twee jaar is bezig gehouden met een nep virus. Het was een politieke besmetting en dus een hele grote leugen.

Als het om geld gaat wordt er zeer veel gelogen door de autoriteiten en hun bazen. Daarom is de aarde sinds 500 jaar niet meer plat en moeten we heel veel betalen voor bijvoorbeeld energie en is de volgende financiĆ«le ‘melkkoe’, klimaat verandering door stikstof en koolstofdioxide, al een tijd weer in ontwikkeling.

Wat dachten we dan voordat Copernicus met zijn idee kwam? In de bijbel wordt op een groot aantal plekken gesproken over een platte aarde. De platte aarde bestaat zelfs uit drie gebieden (Terra del Vista), die gescheiden zijn door ijswallen en gebergten. Mogelijk heeft elk gebied een aparte koepel of firmament. De maan laat al deze gebieden zien (de donkere plekken).

Ewaranon Fan Page

De tarot kaarten zeggen het volgende over de platte aarde. Zie de ‘Kachina Knife’ kaart legging en de bijbehorende decoderingen voor het bestaan van de ‘platte aarde’ in de onderstaande accordions. Tartaria zit nog steeds in ons genetisch geheugen en dat kunnen ze echt niet verwijderen. Het wordt tijd dat Jezus (wij) de geld wisselaars (parasieten) uit de tempel (onze platte aarde) gaan verwijderen.

Kachina Knife patroon voor ‘De Platte Aarde’ op 21 februari 2022

1. Uitwerking Vraag Persoon of Situatie – Staven Ridder

2. Uitwerking Wat wil ik weten – De Hogepriesteres

3. Uitwerking Verleden dat de Huidige situatie gaf – Kelken Negen

4. Uitwerking Huidige situatie – Zwaarden Acht

5. Toekomstige situatie te verwachten – Staven Tien

6. Uitwerking Hoofd Advies – Zwaarden Negen

7. Uitwerking Backup en Verklarend Advies – Pentakels Page

De Platte Aarde – Deel 1

De Platte Aarde – Deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *