Het Effect van Geloof

geloof
foto: See Wah

Vraag aan de PVV (kamerlid Wilders)
Ik ben zelf net 18 geworden en mag nu eindelijk stemmen, dus heb ik me de laatste tijd verdiept in de partijen, om zo een partij te vinden waar ik mijn meningen mee deel. Ik heb ook het programma van de PVV uitgebreid bekeken en dit riep bij mij een vraag op. U heeft erg “felle” standpunten tegen het moslim geloof. Waarom maakt u zich hier nu zo druk om? Als je kijkt naar de ontwikkeling van bijvoorbeeld het christendom, dan zie je dat, hoe verder onze maatschappij hier in Nederland zich ontwikkeld, hoe sterker het christelijke geloof afneemt. Denkt u niet dat dit ook met de islam zal gebeuren als de moslims goed integreren? Wat ziet u als toekomst voor het geloof in het algemeen?

Geen antwoord van de PVV (25/4, kamerlid Wilders)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *