Rapportage januari 2017

rapportage januari 2017
De Ponte 25 de Abril is een hangbrug over de Taag bij Lissabon, Portugal. De brug is vernoemd naar de Anjerrevolutie uit 1974 en verbindt Lissabon met de Outra Banda, de zuidoever van de Taag. Het ontwerp is geënt op dat van de San Francisco–Oakland Bay Bridge.

Maandelijkse rapportage: Maandelijkse rapportage januari 2017 van het aantal vragen (blauw), antwoorden (groen) en geen antwoorden (rood), uitgewerkt per politieke partij.

rapportage januari 2017

2 reacties


 1. ·

  2 miljard verzorgingshuizen. Miljarden voor scholen. Ik ben een oudere (85 en echtgenote 82) die thuis zijn en aangewezen ivm gezondheid op huishoudhulp. De gemeente Haarlemmermeer heeft ons gekort onder de noemer bezuiniging van 5 1/2 uur naar 3 1/2 uur. Nu tot 31/12/17 naar 2 uur en daarna niets meer, omdat er geen geld komt van het rijk. Met mij zijn dat vele duizenden bejaarden. Wie denkt er aan ons?

  Beantwoorden

 2. ·

  Beste,
  Ik zie zoveel mensen die geen baan hebben, wel een WW uitkering hebben en dat eigenlijk wel helemaal prima vinden. Zelf werk ik zeker 50 uur per week en kan er dus echt niet bij komen dat de belastingbetaler voor dit soort mensen betaald. Mensen die makkelijk kunnen werken, maar zich te goed voelen voor een baan of alleen in de ICT willen werken terwijl ze nog nooit in de ICT hebben gewerkt en/of helemaal geen papieren hiervoor hebben.
  Zelf heb ik ook wel eens vacatures openstaan voor het bedrijf waar ik werk. Vorige week had ik 6 sollicitaties gepland staan, iedereen telefonisch gesproken, maar er is maar 1 persoon gekomen. Uiteraard waren ze niet meer bereikbaar per telefoon of per mail. Ik heb het UWV gebeld, maar helaas kon het UWV niets voor mij betekenen aangezien ik het BSN niet had van de betreffende personen.
  Ik vind het vreemd dat mensen 24/7 thuis kunnen zijn, een inkomen krijgen wat gefinancierd wordt en eigenlijk ook naar de nagel styliste kunnen gaan of een bestuurbare Mercedes te kopen voor de kleine.
  De controle op de uitkeringen moeten echt worden aangescherpt. Als harde werker is het best een zure appel om mensen om je heen te zien die vaker iets leuks kunnen doen dan jijzelf.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *