Rapportage september 2015

rapportage september 2015Venetië is een stad in het noordoosten van Italië. Het is de hoofdstad van de regio Veneto en van de provincie Venetië. Venetië is wereldwijd bekend om het historische centrum met zijn vele kanalen en heeft een belangrijke rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Sinds 1987 staan Venetië en zijn lagune op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Maandelijkse rapportage: Maandelijkse rapportage september 2015 van het aantal vragen (blauw), antwoorden (groen) en geen antwoorden (rood), uitgewerkt per politieke partij.

Rapportage september 2015

1 reactie


 1. ·

  Geachte Kamerleden
  Even uw aandacht, zou het niet wenselijk zijn om de burgerij van Nederland te betrekken over hun mening v.w.b. de instroom van asielzoekers in Nederland. Het is naar mijn mening zo dat er onder de bevolking heel knappe koppen lopen welke een oplossing weten voor alle problematiek. Als de regering hier zich voor open stelt is dit beslist niet een teken van onvermogen, maar het inzicht dat de politiek zich meer gaat openstellen voor de mening van de gewone burgers. Even een idee van mij zelf:
  Misschien zou de regering moeten overgaan tot het huidige woningbestand welke te koop staat, te betrekken bij plaatsing van asielzoekers, door deze woningen aan te kopen, (het moet natuurlijk op vrijwillige basis gebeuren), op die manier wordt onnodige bouw van woningen voorkomen.
  Vriendelijk groetend, A.F. van Waesberge, Beukenschans 37, Leiderdorp

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *