Satanische Infiltratie

vuurwerk

Aangetrokken door het spel van het geheim, van vreemde riten en abstracte principes, worden de ingewijden geleidelijk aan doordrongen van de ideeën die hen worden ingeprent. Het groot geheim van de vrijmetselarij bestaat erin, dat er eigenlijk helemaal geen geheim is.
Het gaat om een filosofie met een schijn van sereniteit en openheid tegenover elke wetenschap, tegenover elke nieuwe kennis, maar in werkelijkheid werpt zij voor de geopenbaarde godsdienst een onoverkomelijke dam op.

Zie: De vrijmetselarij, een Anglo-protestantse en satanische sekte
De vrijmetselarij I. Een smerig geheim.
De vrijmetselarij II. Een afschuwelijk geheim: Humanisme en Satanisme.

Gezondheidzorg

Plandemie

English Sumerian Gematria

Stefani Joanne Angelina Germanotta, beter bekend als Lady Gaga, is geboren op 28 maart 1986 in New York.


VirusWaarheid

Advisor US President

Media

Ongehoord Nederland

Sport journalist

Voetbal Inside

Sport

Voetballen

Zwemmen

Wielrennen

Schaatsen

AutoRacen

Film

Samenzwering

David Icke

Alex Jones

Benjamin Fulford

David Wilcock

Robert David Steele

Politiek

Toeslagenaffaire

2 reacties


 1. ·

  Ik ontmasker deze mensen, maar nooit één dankwoord gehad! Hun dank was dat ze de AIVD Gestapo op mijn afgestuurd hebben, nou deze christen laat voortaan iedereen rotten.

  Beantwoorden

 2. ·

  Diederik Gommers

  Ernst Kuipers

  Handgebaar dat volgens hem het lidmaatschap van de cultus van Maria Magdalena symboliseert en het ‘monotheïstische dualisme’ dat het heilige vrouwelijke viert en de genetische afstammelingen van Jezus vereert.

  Verlichte sekteleden zijn die streven naar volledige gelijkheid voor vrouwen of dat wij hen vrezen als een schimmige elite die bereid is genocide en oorlog te gebruiken om de waarheid over Maria Magdalena te onderdrukken om de macht voor hen te behouden. Weinigen die de waarheid kennen.

  We hoeven niet ver te gaan. Hier is het officiële portret van Adolf Hitler. Merk op dat hij het M-vormige handgebaar maakt dat Wolter identificeerde in afbeeldingen van de huidige paus, van Christoffel Columbus, en van de renaissancekunst als symbool voor lidmaatschap van de cultus van Maria Magdalena. En hij heeft ook een Maltezer kruis in Templar-stijl (dwz het IJzeren Kruis) op zijn jas!

  Dus nu hebben we Hitler als een Tempelier, die de Heilige Arische Bloedlijn van Super-Jezus aanbidt!

  Nou ik stop maar

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.