Het Lichaam Maakt Virussen

De rode bloedcellen vervoeren niet alleen zuurstof en kooldioxide, maar functioneren ook als een soort stofzuiger van ons bloed. Daarnaast maken we stoffen aan (‘virussen’) voor de ontgifting van ons lichaam en het opruimen van de restanten van dode cellen. Onze cellen zullen deze stoffen naar de ruimte tussen de cellen transporteren met exosomen voor afvoer buiten ons lichaam. Deze exosomen worden ook gebruikt voor communicatie tussen de cellen.

Louis Pasteur gaf vlak voor zijn sterven toe dat Antoine Béchamp gelijk had, toen hij zei: ‘Le microbe n’est rien, le terrain est tout’. Deze laatste woorden van Louis Pasteur geven aan dat ook hij toegaf dat het terrein, de ruimte tussen onze cellen, het belangrijkste gebied is.
In de laatste panel, ‘0.Politieke Pandemie’, wordt de kaart-63 verbonden met de ‘Huidige Situatie’ van de politieke pandemie met Sars-CoV-2 (Omicron) en het vaccin.

In de hieronder staande panelen worden de volgende woorden en bijbehorende getalwaardes gebruikt voor verbinding met (tarot)kaarten, elementen en getallen: Virus (18), Afval (19), Middel (21), Proces (28), Pasteur (29), Virussen (31), Exosoom (38), Schoonmaak (38), Ontgifting (41), Ontgiften (42), Louis Pasteur (49), Antoine Béchamp (56), Lichaam maakt Virussen (61) en Het Lichaam maakt Virussen (75), Schoonmaakploeg (64) en Restanten Dode Cellen (78).
In de laatste panel, ‘0. Politieke Pandemie’, staan de volgende woorden: World Health Organization (89), Transhumanisme (49), Grafeen Oxide (51), Spike Protein (51), Grafeen Hydroxide (63), Omicron (29) en Vaccin (19).

Kachina Knife patroon voor ‘Het Lichaam maakt Virussen’ op 9 januari 2022

1. Uitwerking Vraag Persoon of Situatie – Zwaarden Ridder

2. Uitwerking Wat wil ik weten – Pentakels Zes

3. Uitwerking Verleden dat de huidige situatie gaf – Pentakels Drie

4. Uitwerking Huidige Situatie – Zwaarden Koning

5. Uitwerking Toekomstige situatie te verwachten – Het Oordeel

6. Uitwerking Hoofd advies – Zwaarden Koningin

7. Uitwerking Backup en Verklarend advies – Pentakels Twee

0. Politieke Pandemie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *