Ontslag op Oudere Leeftijd

ontslag
Vraag aan D66, GL, de PVV en de SP (11 december 2016, kamerlid van Weyenberg, kamerlid Voortman, kamerlid de Graaf en kamerlid Ulenbelt)
Ik ben 64 jaar en sinds kort met ontslag. Ik heb een arbeidsverleden van 47 jaar en ik heb een UWV uitkering. Mijn vraag is: ik heb een ontslag vergoeding gehad maar deze is maximaal belast. Zou het geen goed idee zijn deze vergoeding in een aparte belasting schaal te stoppen voor oudere werknemers? Dit voorkomt dat er minder mensen aankloppen bij het UWV. Ik heb inmiddels begrepen dat de maatschappij niet meer zit te wachten op werklozen van 64 jaar en ouder. Het voorkomt dat werkgevers al die zinloze sollicitaties moeten beoordelen en beantwoorden. Verder voorkomt het ook een hoop werk voor het UWV. Ik heb nu het idee dat de overheid profiteert van mijn ontslag.

Geen antwoord van D66 (11/3/17, kamerlid van Weyenberg)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van GL (11/3/17, kamerlid Voortman)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van de PVV (11/3/17, kamerlid de Graaf)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van de SP (11/3/17, kamerlid Ulenbelt)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *