Verborgenheden aan het Firmament

verborgenheden

19 april 2022

11 maart 2022
De personen verantwoordelijk voor het vergiftigen van de lucht na een zonnige dag, zijn dezelfde personen die:

 • de mensheid continu oorlog laat voeren voor geld bejag en macht over ons;
 • ons twee jaar kunnen voorliegen over een besmetting en een oplossing daarvoor;
 • ons wijs maken dat koolstofdioxide en stikstof een luchtverontreiniging zijn;
 • het aantal mensen met 90% willen verminderen;
 • hier al duizenden jaren mee wegkomen.

14 september 2021

25 december 2017

Vraag aan de SGP (25 december 2017, kamerlid van der Staaij)
Waarom zoveel verborgenheden aan het firmament die onze natuur cq de schepping verpesten. Wat is er gaande? Worden we voor de gek gehouden? En wat komt er op de aarde terecht voortvloeiend uit die verborgenheden (Chemtrails). Ik zou hierop graag een eerlijk Christelijk en zuiver antwoord ontvangen.

Antwoord van de SGP (8/1/18, kamerlid van der Staaij)
Bedankt voor uw vraag. Ik kan me voorstellen dat u zich door allerlei alarmerende berichten en door wat u daar in de lucht van herkent grote zorgen maakt. De schepping is het waard om goed beschermd te worden. In het geval van de zogenaamde chemtrails vraag ik me af of sprake is van bewuste, grootschalige vervuiling van de lucht. De artikelen en filmpjes die ik tot nu toe gezien heb, waaieren alle kanten op en komen op mij niet heel overtuigend over. Volgens mij gaat het om condensvorming. Warme lucht die door vliegtuigmotoren uitgeblazen wordt, botst met de ijskoude lucht in de hogere luchtlagen en condenseert. Deze condensstrepen- en wolken kunnen uitwaaieren en wonderlijke vormen aannemen. Ook kun je afhankelijk van de stand van de zon aparte lichteffecten zien. Maar, het kan zijn dat ik bepaalde dingen over het hoofd zie.
Een zorgpunt is het fenomeen geo-engineering. Ik heb begrepen dat er al serieus onderzoek naar plaatsvindt. Dat heeft een duidelijke morele kant. Men wil proberen om via geo-engineering de klimaatverandering tegen te gaan. Maar, om daadwerkelijk de opwarming van de aarde te kunnen vertragen via geo-engineering zal heel fors ingegrepen moeten worden in de klimaatsystemen. Dat klinkt niet goed en lijkt op ‘voor God spelen’. Ik las ook dat geo-engineering grote risico’s met zich meebrengt. De wetenschappelijke kennis van alle klimaatsystemen en wisselwerkingen is beperkt en we kunnen daarom de gevolgen van geo-engineering niet goed doorzien. Het zou zomaar kunnen dat het op grote schaal toevoegen van bepaalde stoffen aan lucht of zeewater een klimaatverschijnsel als bijvoorbeeld El Nino versterkt. We houden dit in de gaten. Ik heb echter ook begrepen dat geo-engineering in de praktijk nog nauwelijks toegepast wordt.

2 reacties


 1. ·

  Hallo, broeder van der Staaij.
  Heel erg bedankt voor de uitleg van de mail. Wat vindt ik dit goed van U dat u mij terug bericht. Toch wil ik U nog 1 keer lastigvallen. Wat betreft de Condens-trails cq Chemtrails, dit is heel duidelijk te zien. Vliegtuig sporen zijn zo weg, dan klopt uw verhaal niet. Maar Chemtrails gaat soms met 4 sproeiers tegelijk (zelf heb ik de binnenkant van zo`n vliegtuig gezien) en bewolkt de HELE aarde met hele dikke wolken jassen soms. Dit doet een vliegtuig niet. Maar ik begrijp ook wel dat ‘men’ hierover niks mag zeggen. Ook U niet.
  Ook verbergen deze strepen iets, zodat het de hele dag bewolkt is. De lucht is onnatuurlijk zelfs oranje / rood/ zwart en de ‘zon’ gaat aan en uit. Ik heb mij goed ingelezen en ben niet over 1 nacht ijs gegaan. Mensen maken zich ook zorgen over ‘Nibiru’. Heel duidelijk is dat wij in de eindtijd leven, maar wat wordt er nou verborgen voor ons?
  Kijk wat dominee Glashouder zegt is: ‘LET OP DE TEKENEN, MAAR GA NIET REKENEN.’ En dit gebeurd wel. Met al die doem gedachten over de Nibiru ook, omdat men niet weet wat eraan de hand is.

  Verder wens ik U GODS onmisbare ZEGEN bij uw vaak zo moeilijke werk? / taak. Wij blijven bidden voor u en vinden dat u het goed doet.

  Vriendelijke groeten, Margreet Molenkamp

  Beantwoorden

 2. ·

  Wie is er verantwoordelijk voor het sprayen van aerosols in het luchtgebied van Nederland? In Duitsland en Engeland zijn vliegtuig maatschappijen die dit uitvoeren. En rechtszaken zijn gaande. Wie is er hier verantwoordelijk voor het sprayen van lithium, barium, aluminium en nanobots over nietsvermoedende burgers. Waarom is er geen sprake van een debat hierover? Lopen alle partijen hier braaf achter Amerika aan of zijn jullie allemaal in slaap gesust. Op de website van NASA staat het zelfs beschreven. Je moet goed zoeken.
  Micro Dust Weaponry
  – A mechanical anolog to bio, micron sized mechanized dust wich is distributed as an aerosol and inhaled into the lungs. Dust mechanically bores into lung tissue and executes various pathological missions;
  – A wholly new class of Weaponry which is legal.

  Dennis Bushnell, Chief Scientist – Nasa Langley Research Center

  Dus wie is verantwoordelijk? Sterker nog, wie heeft het akkoord gegeven? Ik ben echt heel boos dat er alleen schaapjes in de politiek zitten. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg geld niet meer. Het is tijd voor verandering.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.