Voor Jezelf Beginnen via UWV

jezelf
foto: Frozenpeas

Vraag aan de PVV (kamerlid de Jong)
Ik heb een half jaar WW gehad om mijn bedrijf op te starten. Nu begrijp ik dat ik daarna moet solliciteren en uren in moet leveren. Maar als ik een klus voor mijn bedrijf binnen haal, wordt die tijd permanent gekort. Ik heb echter nog geen voldoende inkomen hier uit. Met andere woorden, kan ik niet mijn bedrijf door tillen, zodat ik er van kan leven. Als ik voor een werkgever aan het werk ben wordt ik wel gekort, maar niet permanent. Ik zou zeggen werk is werk. Belasting is belasting. Kan dit niet anders, bijvoorbeeld een half jaar zonder sollicitatie plicht en een half jaar met, maar niet permanent korten als ik voor mijn bedrijf werk heb? Ik denk dat het anders weggegooid geld is het eerste half jaar (na een half jaar kun je nog niet er van leven).

Geen antwoord van de PVV (1/2, kamerlid de Jong)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *