Verzekering en Justitie

verzekering
Vraag aan het CDA, de PvdA, de PVV en de VVD (11 augustus 2017, kamerlid van Toorenburg, kamerlid Kuiken, kamerlid Markuszower en kamerlid Koopmans)
Ik ben bezig om een opstal verzekering af te sluiten. Bij de slotvragen van de aanvraag krijg ik de vraag of ik en of belangstellenden in aanraking zijn geweest met politie of justitie. Ik heb ‘ja’ als antwoord gegeven aangezien mijn partner afgelopen jaar in aanraking met justitie is geweest en thuis wacht voor de zitting. Het is nog niet duidelijk of hij veroordeeld zal worden. Ik ben zelf nooit in aanraking geweest en de verzekering is op mijn naam. Ik word gestraft door de verzekering omdat ik de waarheid spreek en ze hebben nu een interne melding gemaakt dat ik nergens bij Achmea verzekerd kan zijn. Waarom word ik zo behandeld? Nu is mijn huis niet verzekerd. De enige route is via Rialto en daar hangt een mooi prijs kaartje aan. Straks als ik geen werk heb, wie weet of ik dat kan betalen. Als ex gedetineerde wordt je nooit geaccepteerd door de maatschappij. Hoe kan iemand integreren als je zo wordt behandeld en beoordeeld? Hoe kan zo iets ontstaan en in Nederland?

Geen antwoord van het CDA (11/11/17, kamerlid van Toorenburg)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van de PvdA (11/11/17, kamerlid Kuiken)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van de PVV (11/11/17, kamerlid Markuszower)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van de VVD (11/11/17, kamerlid Koopmans)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *