Islam

islam

Vraag aan de VVD (30 augustus 2014, kamerlid Azmani)
Reeds in de jaren 50-60 was bekend dat de islam de wereldheerschappij zal veroveren. De hedendaagse situatie laat niets te raden over. Waarom is hier niets mee gedaan en (bleven) blijven ook nu de grenzen in het westen wijd open voor het zich hier vestigen van islamieten?

Antwoord van de VVD (3/10/14, kamerlid Azmani)
De VVD maakt geen onderscheid tussen mensen op basis van geloof, maar spreekt mensen aan op hun gedrag. Daarnaast staat de VVD voor een streng maar rechtvaardig asielbeleid. Echte vluchtelingen. Mensen die moeten vluchten voor oorlog en gewapende conflicten vangen wij op. Daarbij zetten we in op tijdelijke opvang en zoveel mogelijk opvang in de regio. Maar mensen die hier alleen maar komen om hun geluk te zoeken laten wij niet toe.

1 reactie


  1. ·

    Dit is geen antwoord op mijn vraag, t.w. waarom was de westerse wereld niet voorbereid op wat nu gebeurt terwijl reeds tientallen jaren bekend was dat de Islam de wereldheerschappij zal veroveren. Zie nu de ‘belofte’ van ISIS. Dat vluchtelingen een veilige haven hier vinden is prima, maar gastarbeiders (voornamelijk uit Turkije en Marokko) zijn geen vluchtelingen. Het kaf is nooit van het koren gescheiden en zo zijn in de hele westerse wereld goede maar ook kwaadwillende Islamieten binnen gestapt.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *