Vluchtelingen Stroom

vluchtelingen

Vraag aan het CDA, de PvdA, de PVV en de VVD (26 augustus 2015, kamerlid Buma, kamerlid Samsom, kamerlid Wilders en kamerlid Zijlstra)
Wanneer zal Nederland er op aandringen om de grenzen te sluiten van de Europese unie om de vluchtelingen stroom te stoppen? Dit zijn over het algemeen jonge mensen die geen vluchtelingen zijn maar gelukzoekers. Wanneer zal Nederland zijn grenzen sluiten als er geen duidelijk mandaat komt vanuit de Europese unie? Waarom wordt er niet meer ingezet in opvang in de regio en het tegen gaan van het verlaten van de vluchtelingen uit deze kampen en de doorstroom naar de westerse landen. Waarom sluiten we de opvang van vluchtelingen hier in Nederland niet en zet iedereen in een opvang in de regio, natuurlijk in Europees verband. Waarom maken we geen gebruik van het Australisch model? Het is toch duidelijk als je alle forums leest, dat de Nederlanders en de Europese burgers het zat zijn. Wanneer gaat u als politieke partijen hier eens iets aan doen? En voor de duidelijkheid, een echte vluchteling verdient onze hulp en bescherming maar dan wel in de regio van het conflict en niet hier in Nederland.

Geen antwoord van het CDA (26/11/15, kamerlid Buma)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van de PvdA (26/11/15, kamerlid Samsom)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van de PVV (26/11/15, kamerlid Wilders)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

Geen antwoord van de VVD (26/11/15, kamerlid Zijlstra)
Na 3 maanden en twee keer rappelleren is geen antwoord ontvangen.

8 reacties


 1. ·

  Ik maak mij zorgen over de toekomst van ons land. Ik vraag mij af wat jullie nog doen voor het Nederlandse volk, het volk waarvoor jullie in de tweede kamer zitten. Er komen duizenden vluchtelingen / gelukzoekers deze kant op. Gaan deze terug als het weer veilig is in Syrië of mogen ze blijven? Mag hun gezin ook komen? Is er controle op wie er binnenkomt met welk gedachtengoed? Kosten voor 1 vluchteling per jaar is 26.000, we krijgen 6.000 van Brussel. De belastingbetaler betaalt dus weer voor iets wat vanuit Brussel wordt opgelegd. Wat ik mis is een overheid die mij gerust stelt, beleid durft te maken en deze te handhaven. Nu lijkt het vooral uit Brussel te komen. Wij kunnen toch zeker wel zelf onze eigen beslissingen maken? Het houdt een keer op. Ik heb geen problemen om mensen in nood te helpen maar we hoeven geen sinterklaas te spelen. Als dit zo doorgaat wordt de stroom richting Nederland en de daaruitkomende problemen / kosten alleen maar groter.

  Beantwoorden

 2. ·

  De Syrische vluchtelingencrisis waar de media over mekkert, is geen crisis. En de Syrische vluchtelingen waar zij zo voor opkomen, zijn vaak geen Syriërs of vluchtelingen. Namaak Syrische paspoorten zijn goedkoper dan de rechtschapenheid van een EU-politicus en gemakkelijker om aan te komen. Zo ongeveer iedereen die genoeg Arabisch spreekt om door de nauwgezette controle van een Europese bureaucraat te komen, kan met zijn twee vrouwen op sleeptouw hier naar toe komen en meedraaien op de carrousel van hun welvaartsstaat. Of op onze welvaartsstaat, die christelijke en joodse groeperingen betaalt om de islamitische terroristen van morgen naar onze dorpen en steden te brengen. En hun dankbaarheid zal net zo kort van duur zijn als onze budgetten.

  De Syrische vluchtelingencrisis is niet ons probleem

  Beantwoorden

  1. ·

   Nog steeds geen antwoord van de dames en heren politici, zij weten het blijkbaar ook niet meer… De zorg is onbetaalbaar geworden, het schoolzwemmen afgeschaft want te duur, politieagenten krijgen geen loonsverhoging want er is geen geld, de halve defensie is weggesaneerd, de verzorgingstehuizen worden gesloten, een kwart van de werkenden kan niet eens op vakantie, de eigen bijdrage en premies gaan weer omhoog, de studiebeurs afgeschaft enz. Maar voor illegale gelukszoekers gaan de poorten en geldkranen maximaal open. Kots. Wat is er gebeurd met de Nederlandse soevereiniteit en de stem van het volk?

   Beantwoorden

 3. ·

  Waarom zien wij zoveel jonge mannen 18 t/m 50 als vluchtelingen in Europa aankomen. Zou er niet een verplichte dienstplicht moeten komen voor deze mannen om hun eigen land te beschermen tegen vormen van extreem geloof of dictatuur? Zo kan Europa hun ouders jonge kinderen opvangen, en kunnen zij hun land beschermen of terug winnen. Wie moet er anders tegen bijvoorbeeld IS vechten?

  Beantwoorden

 4. ·

  Het wordt steeds duidelijker dat Turkije en IS warme gevoelens voor elkaar hebben. Dus IS bestrijden is dwijlen met de kraan open. Elke dag vallen Turkse vliegtuigen de Koerden aan (volgens de Turken ook IS, maar dan schieten ze blijkbaar steeds mis). IS blijft sterk met Turkse steun (stiekeme steun aan de terroristen, gewonden, doorvoer terroristen, olie, wapens, voedsel enz). Het uiteindelijke doel is een etnisch zuiver Turks land. Met de Armeneniërs is dat gelukt. Lees de zeer uitgebreide informatie over de Armeense genocide die beschikbaar is: 15.000.000 ( Volgens de Turkse regering is dat niet gebeurd?!) Hoe lang gaat de Nederlandse regering door met de kop diep in het zand te steken?

  Beantwoorden

 5. ·

  Geachte Geert Wilders,
  Wat wil de regering gaan doen tegen de fietsen stelende en agressieve vluchtelingen? ik heb in de omgeving van Den Bosch mee gemaakt dat vluchtelingen fietsen stelen om vanaf Autotron (Rosmalen) naar het station Den Bosch te gaan. Persoonlijk vind ik dit niet normaal en ik zou graag van u willen horen wat jullie er aan kunnen en gaan doen.

  Beantwoorden

 6. ·

  Vraag me af of U volgt wat er op facebook en journaal gebeurd. Ziet U niet dat vluchtelingen en (inmiddels) alle buitenlanders hier niet welkom zijn. Nu kijk ik zonet vragenuurtje, maar hoor alleen maar opvang en school, maar U kunt niet eens bedenken om die mensen NU al terug te sturen. Rapporten geven toch echt aan dat intergratie al vanaf de Marokkanen mislukt, Polen (europees) maar ook die willen zich niet aanpassen, en nee ik was geen Wilders man, maar nu (achteraf gezien) had en heeft die wel het gelijk aan zijn zij. U zou eens wat meer bezig moeten zijn die mensen terug te sturen en niet ook nog een oprot premie bedenken, kijk op tv, lees de krant, merendeel is tuig dat vrouwen verkracht en steelt en nooit een nuttige bijdrage zal leveren (ook niet als we ze naar school sturen). U (daar op het binnenhof ) vergroot de haat tegen buitenlanders juist door ze binnen te halen en in de watten te leggen. Nederlanders kunnen bijna geen woning of baan vinden en U laat er duizenden binnenkomen. p.s ik was geen racist, maar ben het wel aan het worden.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *